Over ons:

 

Redoni Fashion en Redoni Living op nog geen 20 meter afstand...

 

Redoni Fashion:

Heeft iedere week een nieuwe betaalbare collectie damesmode voor de zelfbewuste vrouw. Ook hebben wij een grote schoenencollectie die in de loop der jaren flink is uitgebreid, een mooie trendy schoen met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Om uw outfit compleet te maken is er een leuke collectie aan riemen, shawls en sieraden. En als final touch een mooie make-up?.... ook dit is geen probleem bij Redoni. Door beurzen en groothandels te bezoeken zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends en proberen wij naar de wens van de klant in te kopen. Eerlijkheid en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en het ongedwongen sfeertje spreekt veel klanten aan, met natuurlijk het daarbij horende kopje koffie.

 

Redoni Living:

Op 20 meter afstand van Redoni Fashion zijn op 29 augustus 2017 de deuren geopend van Redoni Living.... Wat kunt u hier verwachten?  Een mooi aanbod in landelijke woondecoratie met een knipoog naar brocante. Een uitgebreide Jeanne d'arc Vintage Paint collectie waar wij ook workshops in geven.

De foodcorner; hier vindt u een heerlijke olie, dressing, pesto, pasta ect. waar wij ook regelmatig een gerecht van gaan klaarmaken, welke u gratis kunt proeven. Een mooi servies en ruime keuze uit olijfplanken mag hier natuurlijk ook niet ontbreken. De workshopruimte; hier maken wij de mooiste kransen en groene toeven ( ook hier geven wij workshops in ).  

Benieuwd geworden? Wij... Silvia, Ramona, Dorine en Laureen staan graag voor u klaar.

Tot ziens bij Redoni Fashion en Redoni Living